DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/631
Назва: ІННОВАЦІЇ ЯК СКЛАДОВА ЕФЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ ЗЕРНОВИРОБНИХ ТА ЗЕРНОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: ПЕТРЕНКО, О. П .
Теми: інновації , інноваційний розвиток , ефективний розвиток , зерновиробні та зернопереробні підприємства
innovation, innovative development, efficient development, grain-producing and grain-processing enterprises
Дата публікації: 2010
Видавництво: Економіка харчової промисловості. 2010. № 3.
Бібліографічний опис: 330.341.1:65.016:664.76 Інновації як складова ефективного розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств / О.П. Петренко // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 18-21. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
Короткий огляд (реферат): Розглядається вплив інновацій на ефективність розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств.Визначаються напрями інноваційного розвитку для забезпечення ефективної діяльності підприємств.
The impact of innovations on development efficiency of grain-producing and grain-processing enterprises is considered in article. There are define defined the directions of innovation development to make provision for enterprises effective activity.
Опис: The impact of innovations on development efficiency of grain-producing and grain-processing enterprises is considered in article. There are define defined the directions of innovation development to make provision for enterprises effective activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/631
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
st3.pdf221,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.