Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/631
Назва: | ІННОВАЦІЇ ЯК СКЛАДОВА ЕФЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ ЗЕРНОВИРОБНИХ ТА ЗЕРНОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
Автори: | ПЕТРЕНКО, О. П . |
Теми: | інновації , інноваційний розвиток , ефективний розвиток , зерновиробні та зернопереробні підприємства innovation, innovative development, efficient development, grain-producing and grain-processing enterprises |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Економіка харчової промисловості. 2010. № 3. |
Бібліографічний опис: | 330.341.1:65.016:664.76 Інновації як складова ефективного розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств / О.П. Петренко // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 18-21. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Короткий огляд (реферат): | Розглядається вплив інновацій на ефективність
розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств.Визначаються напрями інноваційного розвитку для забезпечення
ефективної діяльності підприємств. The impact of innovations on development efficiency of grain-producing and grain-processing enterprises is considered in article. There are define defined the directions of innovation development to make provision for enterprises effective activity. |
Опис: | The impact of innovations on development efficiency of grain-producing and grain-processing enterprises is considered in article. There are define defined the directions of innovation development to make provision for enterprises effective activity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/631 |
Розташовується у зібраннях: | Петренко Ольга Павлівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
st3.pdf | 221,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.