DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5763
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарчук М.-
dc.date.accessioned2025-12-19T14:47:14Z-
dc.date.available2025-12-19T14:47:14Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationХарчук М. Агробіологічне обґрунтування щільності агроценозу соняшнику кондитерського в умовах Степу України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 201 «Агрономія». Науковий керівник : к. с.-г. наук, ас. І. Дядько / ОДАУ. Одеса, 2025. 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5763-
dc.description.abstractУ роботі досліджено вплив різної щільності агрофітоценозу соняшнику кондитерського від 20 до 40 тис. рослин на 1 га на його продуктивність. Наведено про зміни, що зміни відбуваються із забур’яненості посівів, запасами вологи в ґрунті, площею листової поверхні, рівнем урожаю та його якості, економічною ефективністю вирощування соняшнику кондитерського в досліді.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсоняшник кондитерський, щільність агроценозу, продуктивність, якість насінняuk_UA
dc.titleАгробіологічне обґрунтування щільності агроценозу соняшнику кондитерського в умовах Степу України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційная робота Харчук М..pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.