Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5754| Title: | Управління інноваційною діяльністю аграрного підприємства ПП «УКР ТЕРРА Плюс» Жмеринського району Вінницької області в умовах формування економіки знань : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
| Authors: | Юськов П. |
| Keywords: | інноваційна діяльність, аграрне підприємство, проєктний підхід, інноваційний проєкт, економіка знань, точне землеробство, економічна ефективність |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
| Citation: | Юськов П. Управління інноваційною діяльністю аграрного підприємства ПП «УКР ТЕРРА Плюс» Жмеринського району Вінницької області в умовах формування економіки знань : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., ас. А. Топов / ОДАУ. Одеса, 2025. 116 с. |
| Abstract: | У кваліфікаційній роботі досліджено теоретико-методичні засади управління інноваційною діяльністю аграрних підприємств в умовах формування економіки знань. Розкрито сутність, принципи та особливості управління інноваційною діяльністю, обґрунтовано проєктний підхід як ефективний інструмент реалізації інноваційної стратегії, а також узагальнено методичні підходи та інструменти оцінювання ефективності управління інноваційними процесами. Обґрунтовано вибір пріоритетного інноваційного проєкту розвитку ПП «УКР ТЕРРА ПЛЮС», пов’язаного з упровадженням технологій точного землеробства. Розроблено концепцію та механізм управління інноваційною діяльністю підприємства на основі проєктного підходу. |
| URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5754 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Юськов_ 073_Маг_Денна_2025.pdf | 746,55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.