DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5736
Назва: Особливості росту і розвитку сортів столового винограду селекції Сполучених Штатів Америки в умовах півночі Київської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Свідерська О.
Теми: процес вирощування, столовий виноград, Київська область, агробіологічна та виробнича система, ґрунтово кліматичні ресурси, сортовий склад, якісні та кількісні показники врожаю
Дата публікації: 2025
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Свідерська О. Особливості росту і розвитку сортів столового винограду селекції Сполучених Штатів Америки в умовах півночі Київської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Науковий керівник : к. с.-г. н., доц. І. Іщенко / ОДАУ. Одеса, 2025. 77 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність обраної теми дослідження визначається необхідністю розширення сортименту столового винограду та розширення зони промислового виноградарства. Впровадження у виробництво нових сучасних сортів з комплексною стійкістю і високою якістю продукції сприятиме посиленню конкурентоспроможності українського столового винограду на внутрішньому та зовнішньому ринках. Мета дослідження: Науково обґрунтувати та розробити систему вирощування столового винограду в умовах Київської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5736
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Квал_робота_Свідерська Олександра.pdf1,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.