Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5628| Назва: | Організаційна культура в управлінні ДП «Експериментальна база «Дачна» СГІ-НЦНС» Одеського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр» |
| Автори: | Попович А. |
| Теми: | організаційна культура, корпоративна культура, управління, розвиток, розвиток бренду роботодавця, календарний план, Кодекс корпоративної культури, ефективність |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Попович А. Організаційна культура в управлінні ДП «Експериментальна база «Дачна» СГІ-НЦНС» Одеського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., асистент А. Топов / ОДАУ. Одеса, 2025. 86 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Основною метою дослідження є пошукшляхів удосконалення організаційної культури в управлінні аграрної організації. Предметом кваліфікаційного дослідження є сукупність теоретичних, методичних і практичних аспектів проблеми удосконалення організаційної культури в управлінні аграрної організації. Об’єктом дослідження слугував процес формування та розвитку організаційної культури в управлінні аграрної організації. Поглиблені дослідження здійснювались на базі ДП «Експериментальна база «Дачна» Селекційно-генетичного інституту Haціональногo Цeнтру Haciннєзнавства тa Сортовивчення» Одеської області. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5628 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Попович_073БАК_денна_2025.pdf | 1,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.