Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5625| Title: | Управління інноваційним розвитком виробничої бази та підвищення ефективності її використання в ТОВ «Агрофірма Мар’янівська» Березівського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр» |
| Authors: | Козубовський М. |
| Keywords: | інновації, інноваційний розвиток, аграрне підприємство, управлінські рішення, інноваційний проєкт |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
| Citation: | Козубовський М. Управління інноваційним розвитком виробничої бази та підвищення ефективності її використання в ТОВ «Агрофірма Мар’янівська» Березівського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., доцент Н. Телічко / ОДАУ. Одеса, 2025. 119 с. |
| Abstract: | Метою кваліфікаційної роботи є комплексне дослідження процесу управління інноваційним розвитком виробничої бази аграрного підприємства та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності її використання на основі впровадження інноваційних підходів і технологій. Об’єктом дослідження є процес управління інноваційним розвитком виробничої бази аграрного підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та прикладні аспекти організації та реалізації управлінських рішень, спрямованих на інноваційне оновлення виробничої бази та підвищення ефективності її використання в умовах сучасного аграрного ринку. |
| URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5625 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Козубовський_073Бак_денна_2025.pdf | 1,42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.