DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5576
Title: Розробка елементів диференційованої агротехніки для збільшення виходу товарного врожаю столового винограду сорту Кишмиш Таїровський : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти
Authors: Довгий І.
Keywords: садівництво, плодоовочівництво, виноградарство, агротехніка, товарний врожай, столовий виноград, Кишмиш Таїровський
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Довгий І. Розробка елементів диференційованої агротехніки для збільшення виходу товарного врожаю столового винограду сорту Кишмиш Таїровський : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньoї прoгрaми «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» за спеціальністю: 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Науковий керівник: к. с.-г. н., доцент І. Іщенко / ОДАУ. Одеса, 2024. 66 с.
Abstract: Виноградарство в Україні має багату та тривалу історію, а його сього-дення – сповнене викликами, проте у світлі останніх законодавчих змін має перспективне майбутнє. У поточному році в Україні прийнято Закон «Про виноград, вино та продукти виноградарства», який дозволяє нам доволі легко асимілювати серед основних світових гравців на ринку винограду та вина. Метою роботи було: встановити та дослідити вплив вплив чеканки пагонів та нормування кількості грон на плодових пагонах на ріст, розвиток та продуктивність винограду сорту Кишмиш Таїровський та вихід товарної продукції, зазначеного сорту.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5576
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня «Магістр» Агробіотехнологічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Довгий Іван203 2024.pdf1,31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.