Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5575| Назва: | Вплив передстратифікаційної обробки щеп сучасними регуляторами росту на вихід саджанців винограду : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти |
| Автори: | Бобошко Д. |
| Теми: | передстратифікаційна обробка щеп, регулятори росту, дози, методи обробки, щеплені саджанці, виноград |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Бобошко Д. Вплив передстратифікаційної обробки щеп сучасними регуляторами росту на вихід саджанців винограду : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньoї прoгрaми «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» за спеціальністю: 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Науковий керівник: к. с.-г. н., доцент І. Іщенко / ОДАУ. Одеса, 2024. 62 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Виноградарство традиційно займає важливе місце в агропромисловому комплексі України, залишаючись значущим фактором соціально-економічного розвитку багатьох регіонів. Незважаючи на обмежені площі сільськогосподарських угідь, ця галузь відіграє провідну роль у формуванні доходів аграрного сектору, впливаючи на рівень життя населення та забезпечуючи вагомий внесок у бюджет країни. Метою є дослідження вплив передстратифікаційної обробки щеп сучасними регуляторами росту на вихід саджанців винограду з метою підвищення їхньої якості, приживлюваності та продуктивності для вдосконалення технології вирощування виноградного посадкового матеріалу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5575 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня «Магістр» Агробіотехнологічного факультету |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| диплом Бобошко Діана (2).pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.