Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5548| Назва: | Управління та напрями удосконалення інноваційного розвитку галузі рослинництва в ПП «ЗЕТО» Жмеринського району, Вінницької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» |
| Автори: | Мазур Л. |
| Теми: | інноваційний розвиток, інновація, проєкт, сільськогосподарське підприємство |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Мазур Л. Управління та напрями удосконалення інноваційного розвитку галузі рослинництва в ПП «ЗЕТО» Жмеринського району, Вінницької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., асистент М. Левіна-Костюк / ОДАУ. Одеса, 2024. 92 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження в кваліфікаційній роботі є процес управління в напрямах удосконалення інноваційного розвитку галузі рослинництва. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є сукупність теоретичних, методичних і практичних аспектів управління та напрямів удосконалення інноваційного розвитку галузі рослинництва. Дослідження базується на основі даних діяльності ПП «ЗЕТО». |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5548 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Мазур_073Бак _денна_2024.pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.