Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5548Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мазур Л. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-03T12:08:20Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-03T12:08:20Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Мазур Л. Управління та напрями удосконалення інноваційного розвитку галузі рослинництва в ПП «ЗЕТО» Жмеринського району, Вінницької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., асистент М. Левіна-Костюк / ОДАУ. Одеса, 2024. 92 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5548 | - |
| dc.description.abstract | Об’єктом дослідження в кваліфікаційній роботі є процес управління в напрямах удосконалення інноваційного розвитку галузі рослинництва. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є сукупність теоретичних, методичних і практичних аспектів управління та напрямів удосконалення інноваційного розвитку галузі рослинництва. Дослідження базується на основі даних діяльності ПП «ЗЕТО». | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | інноваційний розвиток, інновація, проєкт, сільськогосподарське підприємство | uk_UA |
| dc.title | Управління та напрями удосконалення інноваційного розвитку галузі рослинництва в ПП «ЗЕТО» Жмеринського району, Вінницької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Мазур_073Бак _денна_2024.pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.