DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5489
Назва: Управління інноваційним розвитком рослинництва та напрями його удосконалення в ПП «Клекотинське» Жмеринського району Вінницької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»
Автори: Опук К.
Теми: інноваційний розвиток, інноваційна діяльність, рослинництво, управління, організація, посадові обов’язки, функції, ефективність проекту
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Опук К. Управління інноваційним розвитком рослинництва та напрями його удосконалення в ПП «Клекотинське» Жмеринського району Вінницької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: д.е.н., професор А. Андрейченко / ОДАУ. Одеса, 2024. 85 с.
Короткий огляд (реферат): Інноваційні методи допомагають зменшити залежність від імпортних ресурсів і забезпечити стабільність продовольчої безпеки країни. Крім того, впровадження сучасних технологій може сприяти швидшому відновленню сільськогосподарського сектору після закінчення конфлікту, підтримуючи економічну стійкість та розвиток, що свідчить про актуальність обраної теми. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних положень, методичних підходів та науково- прикладних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління інноваційним розвитком рослинництва на рівні сільськогосподарського підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5489
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Опук_073БАК_денна_2024.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.