DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/539
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСусол, Р. Л.-
dc.contributor.authorСусол, Р.Л.-
dc.contributor.authorSusol, R.-
dc.date.accessioned2016-04-25T08:42:26Z-
dc.date.available2016-04-25T08:42:26Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationУДК 636.4.082 Сусол Р. Л. Продуктивні якості свиней сучасних генотипів зарубіжної селекції за різних методів розведення в умовах Одеського регіону / Р. Л. Сусол // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 92-98.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/539-
dc.descriptionThis article describes a direction of intensification of pork production in the environmental conditions of Odessa region by raising French breeding pigs selected by ADN genetics. With different breeding methods the animals exhibit high production, reproductive, fattening & carcass, slaughter, and meat & lard quality traits, which are apparently better or tend to be higher in groups generated through cross breeding and hybridization. The results reported high and standard values for meat and lard quality traits of young stock of all examined genotypes. As to the energy value, the maximum values were reported for the meat quality of (LW x L) x K combination while (LW x L) x P genotype combination showed the minimum values.ru
dc.description.abstractВ умовах Одеського регіону показано напрямок інтенсифікації виробництва свинини шляхом використання свиней французької селекції «ADN». За різних методів розведення тварини мають високівідтворювальні,репродуктивні, відгодівельні, забійні, м'ясо-сальні якості, які вірогідно кращі або мають тенденцією до підвищення при схрещуванні та гібридизації. М'ясо та сало молодняку свиней усіхгенотипів, що вивчали відповідали показника м'якості. Стосовно енергетичної цінності- підвищеними показниками характеризувалось м’ясопоєднання (ВБхЛ) х К, а найменшим – м’ясопоєднання (ВБхЛ) х П.ru
dc.description.abstractThis article describes a direction of intensification of pork production in the environmental conditions of Odessa region by raising French breeding pigs selected by ADN genetics. With different breeding methods the animals exhibit high production, reproductive, fattening & carcass, slaughter, and meat & lard quality traits, which are apparently better or tend to be higher in groups generated through cross breeding and hybridization. The results reported high and standard values for meat and lard quality traits of young stock of all examined genotypes. As to the energy value, the maximum values were reported for the meat quality of (LW x L) x K combination while (LW x L) x P genotype combination showed the minimum values.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherВісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. 2014. Вип. 2(2).ru
dc.subjectСвинарствоru
dc.subjectінтенсифікація, породи свиней, французької селекції «ADN», поєднання генотипів, продуктивність, якість продукціїru
dc.subjectинтенсификация, породы свиней, французская селекция «ADN», сочетание генотипов, продуктивность, качество продукцииru
dc.subjectintensification, breeds of pigs, French breeding pigs selected by AND genetics, genotype combination, production performance, quality of productsru
dc.titleПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ СУЧАСНИХ ГЕНОТИПІВ ЗАРУБІЖНОЇ СЕЛЕКЦІЇ ЗА РІЗНИХ МЕТОДІВ РОЗВЕДЕННЯ В УМОВАХ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУru
dc.title.alternativeПРОДУКТИВНЫЕ КАЧЕСТВА СВИНЕЙ СОВРЕМЕННЫХ ГЕНОТИПОВ ЗАРУБЕЖНОЙ СЕЛЕКЦИИ ПРИ РАЗНЫХ МЕТОДАХ РАЗВЕДЕНИЯ В УСЛОВИЯХ ОДЕССКОГО РЕГИОНАru
dc.title.alternativePRODUCTION TRAITS IN PIGS OF MODERN IMPORTED SELECTED GENOTYPES ASSOCIATED WITH DIFFERENT BREEDING METHODS IN THE ENVIRONMENTAL CONDITIONS OF ODESAREGIONru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vsna_tvar_2014_2(2)__22.pdf644,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.