DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Назва: ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ, ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ В АГРАРНІЙ СФЕРІ
Автори: Шевченко А. А., Шутяк Д. В.
Теми: економічна сутність, інновації в аграрній сфері, конкурентна боротьба, застосування технологій
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет «Одеська політехніка»
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Шутяк Д. В. Економічна сутність, особливості створення та впровадження інновацій в аграрній сфері. Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління – 2022 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 30 жовтня 2022 р. / Національний університет «Одеська політехніка». Одеса, 2022. С. 123-125.
Короткий огляд (реферат): З кожним днем сучасний світ розвивається в різних сферах життя, тому для нашої країни є необхідністю перейти на інноваційну модель функціонування та розвитку аграрної сфери господарства. Це зумовить посилення конкурентної боротьби на ринку аграрної продукції та інтеграції України у міжнародний економічний простір. Першим вченим, який запровадив термін «інновації» був Йозеф Шумпетер. За його словами «інновація - це нове поєднання факторів виробництва, а саме нових і поліпшених продуктів і процесів; застосування технологій до нових галузей; отримання нового джерела сировини або напівфабрикатів; освоєння нових ринків збуту; нових організаційних форм виробництва та управління». Інновації – новостворені або кардинально удосконалені новації, які за ступенем впливу на результати діяльності суб’єктів господарювання принципово відрізняються від існуючих аналогів або ж не мають аналогів взагалі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко А. А., Шутяк Д. В. .pdf527,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.