
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Назва: | ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ, ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ В АГРАРНІЙ СФЕРІ |
Автори: | Шевченко А. А., Шутяк Д. В. |
Теми: | економічна сутність, інновації в аграрній сфері, конкурентна боротьба, застосування технологій |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Національний університет «Одеська політехніка» |
Бібліографічний опис: | Шевченко А. А., Шутяк Д. В. Економічна сутність, особливості створення та впровадження інновацій в аграрній сфері. Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління – 2022 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 30 жовтня 2022 р. / Національний університет «Одеська політехніка». Одеса, 2022. С. 123-125. |
Короткий огляд (реферат): | З кожним днем сучасний світ розвивається в різних сферах життя, тому для нашої країни є необхідністю перейти на інноваційну модель функціонування та розвитку аграрної сфери господарства. Це зумовить посилення конкурентної боротьби на ринку аграрної продукції та інтеграції України у міжнародний економічний простір. Першим вченим, який запровадив термін «інновації» був Йозеф Шумпетер. За його словами «інновація - це нове поєднання факторів виробництва, а саме нових і поліпшених продуктів і процесів; застосування технологій до нових галузей; отримання нового джерела сировини або напівфабрикатів; освоєння нових ринків збуту; нових організаційних форм виробництва та управління». Інновації – новостворені або кардинально удосконалені новації, які за ступенем впливу на результати діяльності суб’єктів господарювання принципово відрізняються від існуючих аналогів або ж не мають аналогів взагалі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195 |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевченко А. А., Шутяк Д. В. .pdf | 527,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.