DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5123
Title: ВПЛИВ СИДЕРАЛЬНИХ ПОПЕРЕДНИКІВ НА ФОРМУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СТРУКТУРИ УРОЖАЮ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ В УМОВАХ СТЕПУ УКРАЇНИ
Authors: Юркевич Є., Валентюк Н., Дробіт О., Крилов Д.
Keywords: сидеральні попередники, формування структури урожаю, пшениця озима, Степ України
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК: 633.11"324":631.582(477+292.486) Юркевич Є., Валентюк Н., Дробіт О., Крилов Д. Вплив сидеральних попередників на формування елементів структури урожаю пшениці озимої в умовах Степу України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 456-458.
Abstract: Стан сучасного ринку обумовив попит не лише на високоякісні а ще й на екологічно безпечні продукти харчування, які вимагають для переробної промисловості залучення сировини відповідної якості. Традиційне ведення землеробства, яке у переважній більшості використовує інтенсивні методи виробництва, за яких відбувається застосування не тільки значних кількостей мінеральних добрив а також і токсичних засобів захисту рослин, не здатне повністю вирішити цю проблему. У зв’язку з цим виникає потреба до пошуку інноваційних методів ведення сільськогосподарського виробництва, які б спроможні були створити стійкі та ефективні системи безпеки харчових продуктів. Однією з альтернатив, що здатна вирішити це питання, може стати органічне землеробство, за якого використовуються природні методи отримання добрив і біологічні засоби захисту рослин, що дозволяє значно зменшити вплив хімічних речовин на довкілля та здоров'я споживачів/
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5123
Appears in Collections:Юркевич Євген Олександрович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вплив сидеральних попередників .pdf531,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.