
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5092
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юркевич Є., Валентюк Н., Малиновський С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-27T13:47:57Z | - |
dc.date.available | 2025-03-27T13:47:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 633.16"324"(477.7+292.486) Юркевич Є., Валентюк Н., Малиновський С. Шляхи підвищення продуктивності ячменю озимого в умовах Південного Степу України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 454-456. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5092 | - |
dc.description.abstract | Озимий ячмінь має важливе господарське значення і є однією з самих цінних продовольчих та кормових культур. Як свідчать дані багатьох досліджень поживність зерна цієї культури (понад 12% білка, до 65% БЕР, близько 2,1% жиру) з успіхом дозволяє використовувати його в харчовій промисловості для виробництва різних видів круп, пива та коштовних сортів віскі. Крім того зерно ячменю озимого завдяки тому, що 1 кг зерна містить 1,2 кормових одиниць і 100 г перетравного протеїну набуло широкого застосування в якості концентрованого корму а також для виробництва комбікормів для різних видів сільськогосподарських тварин. Крім зерна з давна у годівлі використовують такі побічні продукти як солома (в 1 ц 36 кормових одиниць) і полова, згодовуючи її у вигляді грубих кормів худобі. Значно перевагою ячменю озимого є досить широке вирощування його у складі зеленого конвеєру. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | підвищення продуктивності, ячмінь озимий, Південний Степ України | uk_UA |
dc.title | ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ЯЧМЕНЮ ОЗИМОГО В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ УКРАЇНИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Юркевич Євген Олександрович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шляхи підвищення продуктивності ячменю .pdf | 563,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.