DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5080
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТихонов П.-
dc.date.accessioned2025-03-17T12:55:16Z-
dc.date.available2025-03-17T12:55:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 635.262:577.15:57.033 Тихонов П. Мінливість компонентного складу ізоферментів аскорбатпероксидази цибулин часнику (Allium sativum L.) за впливу гіпертермії. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 421-422.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5080-
dc.description.abstractЗа впливу температурного чинника в рослинах підвищується вміст активних форм кисню. Одночасно відбувається активізація антиоксидантної системи, до складу якої входять різні ферменти, в тому числі аскорбатпероксидаза. До активних форм кисню належить перекис водню, в детоксикації якого бере участь аскорбатпероксидаза. Детоксикація перекису водню за участі аскорбату відбувається в аскорбат- глутатіоновому циклі. Різні ізоформи цього ферменту виявлено в хлоропластах, інших органелах та в цитозолі. Метою дослідження було вивчення впливу гіпертермії (420 С) на компонентний склад антиоксидантного ферменту аскорбатпероксидази цибулин часнику (Allium sativum L.) культурного сорту і дикого виду.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкомпонентний склад, ізоферменти, аскорбатпероксидаза, цибулини часнику, Allium sativum L., гіпертерміяuk_UA
dc.titleМІНЛИВІСТЬ КОМПОНЕНТНОГО СКЛАДУ ІЗОФЕРМЕНТІВ АСКОРБАТПЕРОКСИДАЗИ ЦИБУЛИН ЧАСНИКУ (ALLIUM SATIVUM L.) ЗА ВПЛИВУ ГІПЕРТЕРМІЇuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тихонов Павло Сергійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тихонов П. .pdf458,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.