Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5012
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2025-01-24T13:01:00Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T13:01:00Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | УДК 001.2:638.11-19 Адамчук Л., Лісогурська Д., Євтушенко О., Фурман С., Двикалюк Р., Лісогурська О., Пилипко К., Сенчук Т., Діхтяр О., Антонів А., Скрипка Г., Гусятинська О. [під заг. ред. Л. Адамчук]. Бджільництво: вектори наукових досліджень: монографія. Київ : НУБіП України, 2022. 386 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-617-8102-75-3 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5012 | - |
dc.description.abstract | Монографія містить результати теоретико-методологічних, статистичних, експериментальних досліджень та практичний досвід їхнього впровадження у бджільництві. Видання буде корисним для працівників науково-дослідних установ, виробничникам, бджолярам- практикам, а також може використовуватися у підготовці фахівців зі спеціальностей «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва», «Харчові технології», «Агрономія», «Ветеринарна медицина» та суміжних у закладах вищої та фахової освіти. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУБіП України | uk_UA |
dc.subject | бджільництво, технологія виробництва і переробка продукції тваринництва, харчові технології, агрономія, ветеринарна медицина | uk_UA |
dc.title | Бджільництво: вектори наукових досліджень: монографія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | МОНОГРАФІЇ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія Бджільництво.pdf | 6,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.