DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5002
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСусол Р., Стульник І.-
dc.date.accessioned2025-01-21T12:21:44Z-
dc.date.available2025-01-21T12:21:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК.636.22/28 Сусол Р., Стульник І. Перспективна технологія виробництва яловичини в Україні на основі жомово-концентратного типу відгодівлі. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 145-147.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5002-
dc.description.abstractЯловичина залишається цінним і водночас дієтичним й стратегічно важливим продуктом харчування населення держави. Даний продукт одержують від молодняку молочних, комбінованих та спеціалізованих м’ясних порід [1]. Зрозуміло, що яловичину преміум класу можливо виробити лише від молодняку лише спеціалізованих м’ясних порід. Приємно, що в Україні є певні напрацювання стосовно апробації низки вітчизняних порід, проте через відсутність культури споживання цього продукту та високу розораність земель, галузь спеціалізованого м’ясного скотарства розвинути недостатньо, що підтверджується фактичною питомою вагою у структурі виробництва яловичини, яка суттєво програє курятині та свинині. Науково-господарський дослід проведено в умовах приватних присадибних господарств Житомирської та Київської областей.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва яловичини, Україна, жомово-концентратний тип відгодівліuk_UA
dc.titleПЕРСПЕКТИВНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ В УКРАЇНІ НА ОСНОВІ ЖОМОВО-КОНЦЕНТРАТНОГО ТИПУ ВІДГОДІВЛІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сусол Р..pdf622,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.