DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5001
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСусол Р., Арапакі С.-
dc.date.accessioned2025-01-21T12:04:42Z-
dc.date.available2025-01-21T12:04:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК.636.082 Сусол Р., Арапакі С. Альтернативні методи оптимізації білкового живлення у період дорощування та відгодівлі молодняку свиней. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 142-144.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5001-
dc.description.abstractСвинини залишається цінним і водночас високоенергетичним й стратегічно важливим та традиційним продуктом харчування населення держави. Даний продукт одержують від молодняку свиней, що вирощені в умовах присадибних, фермерських господарств та господарств промислового типу (свинокомплексів). Вважаємо, що якісну свинину можливо виробити лише від молодняку м’ясних та м’ясо-сальних порід в умовах господарств переважно промислового типу. Науково-господарський дослід проведено в умовах ДП «ДГ «Андріївське» Білгород-Дністровського району Одеської областей на поголів’ї свиней великої білої породи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectметоди оптимізації, білкове живлення, період дорощування, відгодівля, молодняк свинейuk_UA
dc.titleАЛЬТЕРНАТИВНІ МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ БІЛКОВОГО ЖИВЛЕННЯ У ПЕРІОД ДОРОЩУВАННЯ ТА ВІДГОДІВЛІ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сусол, Арапакі.pdf482,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.