Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/50
Назва: | РЕЗЕРВИ ПІДВИЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНА В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ СТЕПОВОЇ ЗОНИ УКРАЇНИ |
Інші назви: | Резервы повышения производства зерна в сельскохозяйственных предприятиях степной зоны Украины Reserves of increasing grain production in agricultural enterprises of the steppe zone of Ukraine |
Автори: | Атамась, Г.П. Atamas, G. |
Теми: | Зерновиробництво зерно, урожайність, валовий збір, фактор, технологія No-till зерно, урожайность, валовой сбор, фактор, технология No-till grain, productivity, total gathering, factor, technology No-till |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №53 |
Бібліографічний опис: | УДК 338.3 і 664.76 (477.7) Атамась, Г. П. Резерви підвищення виробництва зерна в сільськогосподарських підприємствах степової зони України / Г. П. Атамась // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.53 : Економічні науки. - С.10-13. |
Короткий огляд (реферат): | Розглядаються фактори виробництва зерна в сільськогосподарських підприємствах степової зони країни та визначаються перспективи зростання його обсягів Рассматриваются факторы производства зерна в сельскохозяйственных предприятиях степной зоны Украины и определяются перспективы увеличения его объемов. The factors of grain production in agricultural enterprises of the zone of Ukraine are considerd and the perspectives of increasing grain volume are de fined. |
Опис: | The factors of grain production in agricultural enterprises of the zone of Ukraine are considerd and the perspectives of increasing grain volume are de fined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/50 |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Atamas.pdf | 190,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.