DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4999
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorСлюсаренко В.-
dc.date.accessioned2025-01-21T11:52:26Z-
dc.date.available2025-01-21T11:52:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК:636.32/.38.064. 23 Слюсаренко В. Підвищення молочності помісних кіз місцевих популяцій. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 138-140.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4999-
dc.description.abstractВиробництво високоякісного козячого молока важливо і актуально. Це пов'язано з необхідністю забезпечення молочної промисловості молочними інгредієнтами, що відповідають високим стандартам якості та безпеки. Для України дуже важливо, щоб вітчизняна молочна продукція була конкурентоспроможною і мала доступ до міжнародних ринків Світової організації торгівлі (СОТ) та ЄС [1]. В Україні планується підвищити вимоги до сирого молока, щоб вітчизняні молокопереробні підприємства отримували сировину з показниками якості та безпеки, визначеними в міжнародному стандартіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочність, помісні кози, місцеві популяції, молочна продукція, козяче молокоuk_UA
dc.titleПІДВИЩЕННЯ МОЛОЧНОСТІ ПОМІСНИХ КІЗ МІСЦЕВИХ ПОПУЛЯЦІЙuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Слюсаренко В. .pdf586,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.