![DSpace logo](/jspui/image/pict_header.jpg)
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4995
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пушкар Т. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-20T13:46:55Z | - |
dc.date.available | 2025-01-20T13:46:55Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК 614.48:636/639 Пушкар Т. Використання озону у тваринництві та рибництві. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24 - 25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 127-129. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4995 | - |
dc.description.abstract | Озон – це трьохатомна неорганічна молекула, що складається з трьох атомів кисню. Це дуже нестабільна речовина, яка за певних умов, таких як тиск і температура, розщеплюється на атоми кисню з коротким періодом життя, тому через певний проміжок часу він розпадається в початкову форму. Основні властивості озону зумовлені його окислювальною здатністю. Завдяки його застосуванню він здатний руйнувати високомолекулярні сполуки, що становлять цілісність бактерій, найпростіших, вірусів і грибів. Таким чином, озон довів чудову можливість для навколишнього середовища: він вважається чудовим екологічним дезінфікуючим засобом, оскільки не має негативного впливу на навколишнє середовище. Враховуючи те, що це природна молекула, вона ефективно знижує споживання хімікатів, не створює шкідливих побічних продуктів і є абсолютно екологічною та економічною, оскільки допомагає зменшити потребу в повторній закупівлі препаратів, витрати на дозування, витрати на зберігання та управління. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | озон, тваринництво, рибництво, дезінфікуюча та антибактеріальна здатність | uk_UA |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ОЗОНУ У ТВАРИННИЦТВІ ТА РИБНИЦТВІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Пушкар Тетяна Дмитріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пушкар Т..pdf | 601,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.