DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМакарова В., Півень О., Жунько І.-
dc.date.accessioned2024-11-25T10:59:00Z-
dc.date.available2024-11-25T10:59:00Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 636.09:614.31:637.3(477.74-20) Макарова В., Півень О., Жунько І. Дослідження якості сиру кисломолочного, який реалізується на агропродовольчому ринку «Північний» міста Одеси. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : мат-ли ІV Міжнар. наук.-практ. конф. науково-педагогічних працівників та молодих науковців., 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : Одеський державний аграрний університет, 2024. С. 62-64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://osau.edu.ua/wp-content/uploads/2024/11/Zbirnyk-materialiv-24-25.10.24.pdf-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972-
dc.description.abstractПевна частина населення нашої країни дотримується думки, що продукція «домашнього» виробництва краща, цінніша, а іноді і дешевша. Не становить виключення й сир кисломолочний, що є одним із найпоширеніших молочних продуктів. Слід зауважити, що молочні продукти посідають одне із провідних місць у цьому списку, відповідно й моніторинг їх якісних показників не втрачає своєї актуальності. Кисломолочний сир «домашнього» виробництва в Україні відноситься до найбільш небезпечних молочних продуктів через загрозливі мікробіологічні показники. Причин цьому багато, серед яких не останню роль відіграють технологічні фактори. У той же час сир кисломолочний промислового виробництва рідко не відповідає санітарним вимогам, що пов’язано з якісною пастеризацією й дотриманням ветеринарно-санітарних вимог. Метою нашої роботи було дослідити якісні показники сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, який надходять для реалізації на агропродовольчий ринок «Північний» міста Одеси.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectдослідження якості, сир кисломолочний, агропродовольчий ринок «Північний», м. Одесаuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО, ЯКИЙ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОДОВОЛЬЧОМУ РИНКУ «ПІВНІЧНИЙ» МІСТА ОДЕСИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень, Жунько.pdf691,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.