Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Макарова В., Півень О., Жунько І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T10:59:00Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T10:59:00Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.09:614.31:637.3(477.74-20) Макарова В., Півень О., Жунько І. Дослідження якості сиру кисломолочного, який реалізується на агропродовольчому ринку «Північний» міста Одеси. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : мат-ли ІV Міжнар. наук.-практ. конф. науково-педагогічних працівників та молодих науковців., 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : Одеський державний аграрний університет, 2024. С. 62-64. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://osau.edu.ua/wp-content/uploads/2024/11/Zbirnyk-materialiv-24-25.10.24.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972 | - |
dc.description.abstract | Певна частина населення нашої країни дотримується думки, що продукція «домашнього» виробництва краща, цінніша, а іноді і дешевша. Не становить виключення й сир кисломолочний, що є одним із найпоширеніших молочних продуктів. Слід зауважити, що молочні продукти посідають одне із провідних місць у цьому списку, відповідно й моніторинг їх якісних показників не втрачає своєї актуальності. Кисломолочний сир «домашнього» виробництва в Україні відноситься до найбільш небезпечних молочних продуктів через загрозливі мікробіологічні показники. Причин цьому багато, серед яких не останню роль відіграють технологічні фактори. У той же час сир кисломолочний промислового виробництва рідко не відповідає санітарним вимогам, що пов’язано з якісною пастеризацією й дотриманням ветеринарно-санітарних вимог. Метою нашої роботи було дослідити якісні показники сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, який надходять для реалізації на агропродовольчий ринок «Північний» міста Одеси. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | дослідження якості, сир кисломолочний, агропродовольчий ринок «Північний», м. Одеса | uk_UA |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО, ЯКИЙ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОДОВОЛЬЧОМУ РИНКУ «ПІВНІЧНИЙ» МІСТА ОДЕСИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Півень, Жунько.pdf | 691,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.