DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4938
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГусятинська О.-
dc.contributor.authorHusіatynska O.-
dc.date.accessioned2024-10-21T11:03:49Z-
dc.date.available2024-10-21T11:03:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 638.162 Гусятинська О. Антиоксидантні властивості цілющого меду. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2024. Issue 111. С. 103-110.uk_UA
dc.identifier.uriDOI 10.37000/abbsl.2024.111.19-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4938-
dc.descriptionThere is an active demand for natural products on the global food market. The trend of healthy food is in the first place. Focusing on the interest of consumers, there is a need to study the properties of various food products that determine the functional impact on the body. One of these indicators is antioxidant activity (AOA). All Ukrainian honey of various botanical and regional origin is characterized by a good antioxidant effect. High antioxidant activity (8.2–11.4%) in aqueous solution was found in buckwheat honey of Odesa, Kyiv and Zhytomyr regions.uk_UA
dc.description.abstractНа світовому ринку харчових продуктів спостерігається активний попит на натуральну продукцію. Тренд здорового харчування на першому місці. Орієнтуючись на зацікавленість споживачів, виникає потреба у вивченні властивостей різних харчових продуктів, які обумовлюють функціональний вплив на організм. Одним з таких показників є антиоксидантна активність (АОА). Весь український мед різного ботанічного та регіонального походження характеризується доброю антиоксидантною дією. Високу антиоксидантну активність (8,2–11,4%) у водному розчині виявлено у гречаному меді Одеської, Київської та Житомирська областей.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбджолиний мед, властивості, попит, природні антиоксидантиuk_UA
dc.subjectbee honey, properties, demand, natural antioxidantsuk_UA
dc.titleАНТИОКСИДАНТНІ ВЛАСТИВОСТІ ЦІЛЮЩОГО МЕДУuk_UA
dc.title.alternativeANTIOXIDANT PROPERTIES OF HEALING HONEYuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Гусятинська (Сичова) Олена Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21.pdf501,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.