Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4937
Назва: | INCREASING THE STABILITY OF COMBINED FEED DURING ITS STORAGE |
Інші назви: | ПІДВИЩЕННЯ СТІЙКОСТІ КОМБІКРМУ ПІД ЧАС ЙОГО ЗБЕРІГАННЯ |
Автори: | Dudarev I., Uminsky S., Moskalyuk А., Maslych N. Дударев І., Уминський С., Москалюк А., Маслич Н. |
Теми: | compound feed, storage, antioxidant, term, quality комбікорм, зберігання, антиоксідант, термін, якість |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | UDC 636.085.55.4 Dudarev I., Uminsky S., Moskalyuk А., Maslych N. Increasing the stability of combined feed during its storage. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2024. Issue 111. С. 98-102. |
Короткий огляд (реферат): | Compound feed plays an important role in feeding livestock and poultry in large-scale agriculture. Therefore, ensuring the quality of compound feed is very important from an economic point of view and plays a decisive role in increasing the profitability of livestock and poultry farming. The compound feed industry produces mixtures of various ingredients (raw materials), which are combined in various combinations and proportions. This defines the name of the compound food. Compound feed is a balanced mixture of different feeds and micro-additives, made according to a specific recipe for each group of animals for complete nutrition of farm animals. Combined feed, containing nutrients necessary for the animal, enriched with trace elements (premixes), which have a positive effect on productivity and allow to increase productivity by 30%. Therefore, it is important to ensure the quality of compound feed during storage and use of substances that do not impair product quality. The main task in the production of compound feed is to create a consistency that meets the high caloric needs of livestock, poultry and poultry and ensures their growth, formation and maintenance. |
Опис: | Комбікорм відіграє важливу роль у годівлі худоби та птиці у великому сільському господарстві. Тому забезпечення якості комбікормів є дуже важливим з економічної точки зору і відіграє визначальну роль у підвищенні рентабельності тваринництва та птахівництва. Комбікормова промисловість випускає суміші з різних інгредієнтів (сировини), які поєднуються в різних поєднаннях і пропорціях. Це визначає назву складеної їжі. Комбікорм — це збалансована суміш різних кормів і мікродобавок, виготовлених за певною рецептурою для кожної групи тварин для повноцінного харчування сільськогосподарських тварин. Комбікорм, що містить необхідні для тварини поживні речовини, збагачений мікроелементами (преміксами), які позитивно впливають на продуктивність і дозволяють підвищити продуктивність на 30%. Тому актуальним є забезпечення якості комбікорму під час зберігання та використання речовин, що не погіршують якість продукції. Основним завданням при виробництві комбікорму є створення консистенції, що відповідає високим потребам у калорійності худоби, птиці та птиці та забезпечує їх ріст, формування та утримання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | DOI 10.37000/abbsl.2024.111.18 http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4937 |
Розташовується у зібраннях: | Дударев Ігор Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20.pdf | 368,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.