DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4922
Назва: ФІНАНСОВЕ УПРАВЛІННЯ СТИМУЛЮВАННЯМ ТРУДОВОЇ АКТИВНОСТІ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Автори: Балджи М. Д.
Теми: фінансове управління, стимулювання, трудова активність, вітчизняні підприємства
Дата публікації: 2024
Видавництво: Міжнародний гуманітарний університет
Бібліографічний опис: Балджи М. Д. Фінансове управління стимулюванням трудової активності на вітчизняних підприємствах. Перспективи ефективних управлінських рішень у бізнесі та проєктах: колективна монографія / за наук. ред. проф. М. Д. Балджи. Київ: ФОП Гуляєва В.М., 2024. Розд. 1. С. 5-35.
Короткий огляд (реферат): В умовах сучасного стану економіки України провідним фактором стабілізації і перемоги виступає активізація господарської діяльності, розвиток підприємництва і максимального залучення трудових ресурсів. Для останнього важливим є посилення свідомої і матеріальної зацікавленості працівників у підвищенні результативності діяльності на основі забезпечення тісного взаємозв'язку розмірів доходів робітників з кількістю і якістю витраченої ними праці. Роль матеріального стимулювання працівників займає важливе значення, оскільки в умовах нестабільної економіки, підприємства шукають нові моделі оплати праці, які не просто забезпечують матеріальний інтерес у певних результатах праці, але й зацікавлюють працівника у підвищенні ефективності виробництва. Актуальність даної публікації полягає у тому, що питання організації оплати праці мають істотне значення на підприємстві і обумовлюють зацікавленість як управлінців, так і робітників. Метою публікації є узагальнення й критична оцінка чинних теоретичних положень, методики, організації та практики фінансового управління щодо оплати праці та аналізу ефективності використання трудових ресурсів, результатами яких має стати розробка рекомендацій з їх удосконалення та практичного використання для прийняття виважених облікових і управлінських рішень щодо удосконалення механізму формування системи оплати праці та посилення мотивації працівників вітчизняних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4922
Розташовується у зібраннях:Балжди Марина Дмитрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фінансове управління .pdf472,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.