DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4917
Назва: ІНСТИТУЦІОНАЛЬНИЙ АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОВЕДІНКИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ
Автори: Балджи М. Д., Марін Р., Носаченко О. А., Однолько В. О.
Теми: інституціональний аналіз, економічна поведінка, суб’єкти господарювання
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національна металургійна академія України
Бібліографічний опис: УДК 330.3. Балджи М. Д., Марін Р., Носаченко О. А., Однолько В. О. Інституціональний аналіз економічної поведінки суб’єктів господарювання. Підходи до вирішення проблем фінансування, безпеки, економічного та інформаційного розвитку субʼєктів господарювання в умовах пандемії: монографія /за ред. Л.М. Савчук, Л.М. Бандоріної. Дніпро: Пороги, 2021. Розд.5. С. 169-201.
Короткий огляд (реферат): В основі обміну великої маси економічних цінностей в системі ринкового обміну (благ, послуг, інформації і т.д.) і їх трансформації лежать численні й різноякісні за характером та змістом, циклічно відновлюючі індивідуальні, групові та масові акти поведінки. Вони реалізуються для задоволення потреб людей безпосередньо або, в більшій частині, опосередковано. Економічна поведінка як соціальний феномен є предметом вивчення, як економічної науки, так і соціології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4917
Розташовується у зібраннях:Балжди Марина Дмитрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія. розд.5.pdf4,86 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.