DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4913
Назва: МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРИЗМІ: навчально-методичні рекомендації
Автори: Балджи М. Д.
Теми: навчально-методичні рекомендації, самостійна робота, туризм і рекреація
Дата публікації: 2024
Видавництво: МГУ
Бібліографічний опис: УДК 338.48 Балджи М. Д. Менеджмент в туризмі: навчально-методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Одеса: МГУ, 2024. 84 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації з курсу «Менеджмент в туризмі» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів, які навчаються в бакалавраті за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація». Вивчення дисципліни «Менеджмент в туризмі» допоможе студентам при виконанні практичних завдань і самостійної роботи та орієнтовані на застосування методики й технології управління в організаціях та підприємствах, які діють в туристичній галузі та рекреаційній сфері, що сприятиме залученню здобувачів до вмінь вирішення ситуаційних завдань та підготовки ними різних видів управлінських робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4913
Розташовується у зібраннях:Балжди Марина Дмитрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Балджи М.Д._Методичні вказівки_Менеджмент в туризмі.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.