Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4873
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баламуш С., Різничук І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-23T12:17:18Z | - |
dc.date.available | 2024-08-23T12:17:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.5/.6.085.13.598.261.7 Баламуш С., Різничук І. Удосконалення технології виробництва повнораціонних комбікормів для перепелів віком 6 тижнів і старші у фізична особа-підприємець Різничук І.Ф. Одеського району Одеської області. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли наук.-практ. студ. конф. (м. Одеса, 20 листопада 2023 р.) / ОДАУ. Одеса. 2023. С. 10-12. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4873 | - |
dc.description.abstract | При виготовлені комбікормів особливо актуальними є питання підвищення якості та зниження загальних витрат, передусім енерговитрат. На даний період стає очевидним, що енергетичні витрати на виготовлення комбікормів різко зросли з причини дефіциту та підвищення вартості енергоресурсів. Важливе значення при цьому має зменшення навантаження на кормові дробарки, зменшення їх амортизаційних витрат, ремонтних робіт. Мета роботи. Удосконалення технології виробництва повнораціонних комбікормів для перепелів віком 6 тижнів і старші. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | повнораціонні комбікорми, перепілки, зерно злаків, пшениця, кукурудза, ячмінь | uk_UA |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПОВНОРАЦІОННИХ КОМБІКОРМІВ ДЛЯ ПЕРЕПЕЛІВ ВІКОМ 6 ТИЖНІВ І СТАРШІ У ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ РІЗНИЧУК І.Ф. ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Різничук Ігор Федорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Удосконалення технології .pdf | 564,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.