DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4871
Назва: ОПТИМІЗАЦІЯ ГОДІВЛІ ЛАКТУЮЧИХ КОРІВ
Автори: Армаш Л., Кірович Н.
Теми: оптимізація годівлі, лактуючі корови, виробництво молока
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.22/.28.084.52 Армаш Л., Кірович Н. Оптимізація годівлі лактуючих корів. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли наук.-практ. студ. конф. (м. Одеса, 20 листопада 2023 р.) / ОДАУ. Одеса. 2023. С. 5-7.
Короткий огляд (реферат): Основну роль при промисловому виробництві молока на сучасному етапі відіграють, насамперед, правильне управління й організація праці на молочній фермі. При виборі технології у скотарстві, враховують також систему перетворень кормових засобів за допомогою тварин у кінцевий продукт і сировину, тобто корми і корови у цьому процесі є тими чинниками, що суттєво відрізняються від технології виробництва промислового обладнання, механізмів, машин чи товарів. Мета роботи – визначити вплив оптимізованого раціону годівлі лактуючих корів на їх молочну продуктивність в умовах ТОВ «Дружба СВК» Білгород-Дністровського району Одеської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4871
Розташовується у зібраннях:Кірович Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оптимізація годівлі .pdf568,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.