DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4869
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ УТРИМАННЯ СОБАК
Автори: Шрамко О., Косенко С.
Теми: годівля собак, утримання собак, санітарно-гігієнічні вимоги, догляд
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.7.083 Шрамко О., Косенко С. Технологія утримання собак. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли ІІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф. здобувачів (м.Одеса, 07 березня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 113-116.
Короткий огляд (реферат): Найпопулярнішою домашньою твариною, прирученою людиною близько 12 тис. років тому є собака. Протягом тисячоліть собака пристосовувався до різноманітних вимог людини, як то первезення різноманітних вантажів в умовах снігових заметів, захист від хижаків свійської худоби та допомога в керуванні стадом, охорона житла людини та господарських і стратегічно важливих об'єктів. У наш важкий час службові собаки є незамінними в якості мінопошукачів, рятувальників, детекторів, прикордонників, а також психологів і терапевтів. Досліджували технологію утримання собак в квартирих умовах так і в вольєру. З’ясували правильний підхід до догляду за чотирилапим другом, а саме: годівля, фізичні навантаженя, гігієна, дресирування та соціалізація. Це допоможе забезпечити їй комфорт, здоров'я та щасливе життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4869
Розташовується у зібраннях:Косенко Світлана Юріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія утримання собак.pdf722,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.