DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/486
Назва: РІСТ І РОЗВИТОК ЯГНЯТ АСКАНІЙСЬКОЇ КАРАКУЛЬСЬКОЇ ПОРОДИ В УМОВАХ БУДЖАЦЬКОГО СТЕПУ
Інші назви: РОСТ И РАЗВИТИЕ ЯГНЯТ АСКАНИЙСКОЙ КАРАКУЛЬСКОЙ ПОРОДЫ В УСЛОВИЯХ БУДЖАКСКОЙ СТЕПИ
Автори: Китаєва, А.П.
Китаева, А.П.
Марчук, О.М.
Теми: Вівчарство
ягнята, жива маса, середньодобовий приріст, статі тіла, індекси будови тіла
ягнята, живая масса, среднесуточный прирост, индексы телосложения
Дата публікації: 2012
Видавництво: Інститут тваринництва степових районів ім. М.Ф. Іванова "Асканія- Нова".Національний науковий селекційно-генетичний центр з вівчарства
Бібліографічний опис: ББК П661.399.6; УДК: 636.933.2.064(477.7) Китаєва А. П. Ріст і розвиток ягнят асканійської каракульської породи в умовах Буджацького степу / А. П. Китаєва, О. М. Марчук // Науковий вісник "Асканія-Нова"/ Інститут тваринництва степових районів ім. М.Ф. Іванова "Асканія- Нова".Національний науковий селекційно-генетичний центр з вівчарства. - 2012. - Вип. 5(1). - С. 89-94.
Короткий огляд (реферат): В статті коротко викладені результати вивчення росту і розвитку ягнят асканійської каракульської породи на першому році постембріонального періоду в умовах Буджацького степу. Визначили, що адаптаційна здатність до цих умов у баранців протікає більш повільно, ніж у ярок, що і підтверджується їх живою масою та середньодобовими приростами.
В статье коротко изложены результаты изучения роста и развития ягнят асканийской каракульской породы на первом году постэмбрионального периода в условиях Буджакской степи. Определили, что адаптационная способность к этим условиям у барашков протекает более медленно, чем в ярочек, что и подтверждается их живой массой и среднесуточными приростами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/486
Розташовується у зібраннях:Китаєва Алла Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Китаєва.pdf253,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.