DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4857
Назва: СУЧАСНИЙ СТАН ПОРОДИ МІНІАТЮРНИЙ БУЛЬТЕР’ЄР В УКРАЇНІ
Автори: Ефендієва В., Ніколенко І.
Теми: породи собак, мініатюрний бультер’єр, Україна, методи селекції
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.7.09 Ефендієва В., Ніколенко І. Сучасний стан породи мініатюрний бультер’єр в Україні. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли ІІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф. здобувачів (м.Одеса, 07 березня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 34-38.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні, порода мініатюрний бультер'єр, яка завоювала серця багатьох українських заводчиків і вже понад двадцять років популярна в Україні, та дуже активно розвивалася, про що свідчить зростаюча кількість розплідників до 2022 року, потребує відновлення. Основні проблеми зниження якості представників породи мініатюрний бультер'єр найчастіше пов’язані з недотриманням правил розведення та особливостей селекції породи, невірного вибору напрямку селекції (наприклад, тільки за однією ознакою), невірного підбору плідників, та невикористання провідних методів селекції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4857
Розташовується у зібраннях:Ніколенко Ігор Володимирович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ефендієва В., Ніколенко .pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.