DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4843
Назва: ПРОБЛЕМА СТРЕСУ У ТВАРИННИЦТВІ
Автори: Рудь В. О., Трусов Д. О.
Теми: тепловий стрес, тваринництво, зміна клімату
Дата публікації: 2022
Видавництво: Поліський національний університет
Бібліографічний опис: Рудь В. О., Трусов Д. О. Проблема стресу у тваринництві. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 373-376.
Короткий огляд (реферат): На стійкість системи тваринництва значною мірою впливає зміна клімату. Порушення балансу між метаболічним виробленням тепла всередині організму тварини та його віддачею у навколишнє середовище призводить до теплового стресу в умовах високої температури повітря і вологого клімату. Основною реакцією тварин на теплову погоду є прискорення частоти дихання, зростання ректальної температури та частоти серцевих скорочень. Метою роботи було визначити вплив стресу на молочну продуктивність корів та показники молочної продуктивності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4843
Розташовується у зібраннях:Рудь (Селіна) Валентина Олегівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проблема стресу .pdf493,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.