DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4826
Title: ВІДТВОРЕННЯ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ЗА СУЧАСНИМИ МЕТОДАМИ ТА ДІАГНОСТИКА ТІЛЬНОСТІ КОРІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ЛАБОРАТОРНИХ ТЕСТІВ IDEXX
Authors: Найдіч О. В., Вороняк О. Л., Гусятинська О. О.
Keywords: відтворення, велика рогата худоба, діагностика тільності, лабораторні тести, IDEXX
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК: 636.2.082.455 Найдіч О. В., Вороняк О. Л., Гусятинська О. О. Відтворення великої рогатої худоби за сучасними методами та діагностика тільності корів за допомогою лабораторних тестів IDEXX. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 81-84.
Abstract: В сучасний період мається спостереження зниження в Україні відтворювальній здатності у молочних порід. Багато чинників у відтворенні поголів’я може стати великою проблемою для господарства при не своєчасному виявленні у худоби охоти з тічкою та заплідненням, призвести до не малих втрат у продуктивності господарства щодо виробництва продукції, її якості та строку використання тварин. Мета. Збільшення відсотку запліднення худоби та виявлення потенційних проблем які можуть призводити до втрат у ефективності господарств через перешкоди у відтворенні поголів’я.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4826
Appears in Collections:Найдіч Ольга Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Відтворення ВРХ.pdf738,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.