DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4814
Назва: М'ЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ЧИСТОПОРОДНИХ І ПОМІСНИХ ОВЕЦЬ В УМОВАХ ПП «БОРЛАК» БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Автори: Богдан М. К., Гурко Є. Ю.
Теми: вівці, м’ясна продуктивність, морфологічний склад туш
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК:636.32/38.082 Богдан М. К., Гурко Є. Ю. М’ясна продуктивність чистопородних і помісних овець в умовах ПП «Борлак» Болградського району Одеської області. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м.Одеса, 06 – 07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 22-24.
Короткий огляд (реферат): теперішний час, коли сільське господарство, а саме і вівчарство, знаходиться в не дуже кращих умовах, коли відбуваються певні зміни у співвідношенні цін на вовну та баранину, баранина стає дуже актуальною. Тому, актуальним виявилося питання докорінного зниження собівартості виробництва продукції вівчарства за рахунок застосування нових, менш енергоємних технологій, методів поліпшення якості продукції вівчарства, підвищення ефективності селекційних програм, покращення існуючих і створення нових порід, типів і ліній овець. Представлені результати досліджень м'ясної продуктивності чистопородних і помісних овець в умовах ПП «Борлак» Болградського району Одеської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4814
Розташовується у зібраннях:Богдан Микола Кирилович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Богдан, Гурко .pdf535,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.