DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4814
Title: М'ЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ЧИСТОПОРОДНИХ І ПОМІСНИХ ОВЕЦЬ В УМОВАХ ПП «БОРЛАК» БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Authors: Богдан М. К., Гурко Є. Ю.
Keywords: вівці, м’ясна продуктивність, морфологічний склад туш
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК:636.32/38.082 Богдан М. К., Гурко Є. Ю. М’ясна продуктивність чистопородних і помісних овець в умовах ПП «Борлак» Болградського району Одеської області. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м.Одеса, 06 – 07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 22-24.
Abstract: теперішний час, коли сільське господарство, а саме і вівчарство, знаходиться в не дуже кращих умовах, коли відбуваються певні зміни у співвідношенні цін на вовну та баранину, баранина стає дуже актуальною. Тому, актуальним виявилося питання докорінного зниження собівартості виробництва продукції вівчарства за рахунок застосування нових, менш енергоємних технологій, методів поліпшення якості продукції вівчарства, підвищення ефективності селекційних програм, покращення існуючих і створення нових порід, типів і ліній овець. Представлені результати досліджень м'ясної продуктивності чистопородних і помісних овець в умовах ПП «Борлак» Болградського району Одеської області.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4814
Appears in Collections:Богдан Микола Кирилович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Богдан, Гурко .pdf535,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.