DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4813
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorYemets Z.V., Miroshnikova O.S.-
dc.date.accessioned2024-08-20T12:08:35Z-
dc.date.available2024-08-20T12:08:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationUDC: 636.082.1 Yemets Z.V., Miroshnikova O.S. Ecological innovations in animal breeding and genetics. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м.Одеса, 06 – 07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 17-19.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4813-
dc.description.abstractThe main products, such as meat, milk, eggs, fur, etc., are obtained thanks to the effective breeding of farm animals. Milk production is very important because it is one of the main foods for humans. Cattle give about 81% of the total milk production worldwide [2]. To obtain the desired productive indicators from animals, more and more research is being conducted in the world, including pangenomic, genomic, transcriptomic, epigenomic, etc. Modern studies illustrate biological processes, phenotypic formations, and evolution in general. Molecular genetics is an intensively developing branch of science that studies the structures that store and form genetic information. New ecological approaches to breeding and selection are systematically created and developed to increase the productivity of agricultural animals.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectgenetics, breeding, selection, agricultural animals, innovation, environmental friendlinessuk_UA
dc.titleECOLOGICAL INNOVATIONS IN ANIMAL BREEDING AND GENETICSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ecological innovations .pdf571,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.