DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4793
Назва: ХРОНІЧНА НИРКОВА НЕДОСТАТНІСТЬ – ОЗНАКА ГЕРІАТРИЧНОЇ ПАТОЛОГІЇ НИРОК КОТА ДОМАШНЬОГО
Автори: Мацепань І., Стінішевський Д., Скрипка М.
Теми: хронічна ниркова недостатність, геріатрична патологія нирок, кот домашній
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Мацепань І., Стінішевський Д., Скрипка М. Хронічна ниркова недостатність – ознака геріатричної патології нирок кота домашнього. Актуальні питання судово-ветеринарної експертизи: реалії та перспективи: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 23–24 травня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 50-51.
Короткий огляд (реферат): Через зміни у відношенні людини до тварин: більш гуманного ставлення, сприйняття тварин як компаньйонів і повноцінних членів родини, поліпшились умови утримання і ветеринарного нагляду за здоров’ям наших улюбленців. Розвивається напрямок у ветеринарній медицині спрямований на профілактику та лікування дрібних домашніх тварин, звертається увага питанням здорового та дієтичного харчування з урахуванням видових та породних особливостей тварин. Все це поліпшує якість життя і подовжує вік улюбленця. У зв’язку з цим на сьогоднішній день кількість пацієнтів похилого віку збільшилась.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4793
Розташовується у зібраннях:Скрипка Марина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хронічна ниркова недостатність .pdf424,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.