DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4790
Назва: МОРФОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СЕЧОСТАТЕВОЇ СИСТЕМИ ЄМЕНСЬКОГО ХАМЕЛЕОНА (Chamaeleo calyptratus, Duméril & Duméril, 1851)
Автори: Запека І., Коренєва Ж., Бродовська К.
Теми: морфологічні особливості, сечостатева система, єменський хамелеон, Chamaeleo calyptratus
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Запека І., Коренєва Ж., Бродовська К. Морфологічні особливості сечостатевої системи єменського хамелеона (Chamaeleo calyptratus, Duméril & Duméril, 1851). Актуальні питання судово-ветеринарної експертизи: реалії та перспективи: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 23–24 травня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 25-29.
Короткий огляд (реферат): Єменський хамелеон, відомий науковцям як Chamaeleo calyptratus (Duméril & Bibron, 1851), мешкає в посушливих регіонах Ємену та Саудівської Аравії і захоплює, як досвідчених дослідників, так і ентузіастів-любителів своїми оригінальними пристосуваннями. Хоча багато уваги було звернено на його культові здібності змінювати колір і деревний спосіб життя, морфологія його органів сечовиділення та розмноження залишаються маловивченим аспектом його біології. Мета дослідження – дослідити особливості морфології органів сечовиділення та розмноження рептилії Chamaeleo calyptratus.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4790
Розташовується у зібраннях:Запека Ірина Євгеніївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Запека, Коренєва .pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.