DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4788
Назва: ПОСТМОРТАЛЬНИЙ ПАТОГЕНЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ ЧЕРЕПНО-МОЗКОВОЇ ТРАВМИ Canis familiaris
Автори: Бойко Ю., Колич Н., Шнуровенко З.
Теми: постмортальний патогенетичний аналіз, черепно-мозкова травма, Canis familiaris
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Бойко Ю., Колич Н., Шнуровенко З. Постмортальний патогенетичний аналіз черепно-мозкової травми Canis familiaris. Актуальні питання судово-ветеринарної експертизи: реалії та перспективи: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 23–24 травня. 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 8-10.
Короткий огляд (реферат): Швидкісні травми черепа та хребта, які включають значне прискорення та уповільнення, особливо коли немає обертового елемента, призводять до зсувних процесів на межі між білою речовиною та сірою неокортикальною речовиною мозку. Сила зсуву може спричинити генералізовані ураження аксональної структури, відомі як дифузні ураження аксонів, які є визначальним фактором для набряку мозку. Пошкодження в результаті такої травми диференціюють на первинні і вторинні ураження. Мета: встановити причинний зв’язок між пошкодженнями та смертю собаки свійського за черепно-мозкової травми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4788
Розташовується у зібраннях:Бойко Юрій Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко Ю..pdf649,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.