DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4786
Назва: СУЧАСНА ФІЛОСОФІЯ ОСВІТИ ТА ШЛЯХИ ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ
Автори: Небога Т. В., Чебан О. М.
Теми: філософія освіти, шляхи реалізації, соціокультурний феномен
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Небога Т. В., Чебан О. М. Сучасна філософія освіти та шляхи її реалізації. Актуальні проблеми інноваційної педагогічної діяльності в закладах вищої освіти: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 23 квітня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса. 2024. С. 123-124.
Короткий огляд (реферат): Питання філософії освіти в сучасних соціокультурних реаліях стають все більш актуальними, про що свідчать їх аналіз в різних напрямках гуманітарної думки, кількість наукових досліджень та публікацій. Така ситуація пов’язана не лише з теоретичним моделюванням перспектив подальшої підготовки фахівців, але й з тим, що інформаційне суспільство презентує себе як суспільство знань, в якому співіснують традиція та новація. Філософія освіти як науковий напрямок є поліваріативним. Вивчення філософії освіти, яка являє собою соціокультурний феномен, має давню традицію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4786
Розташовується у зібраннях:Небога Тетяна Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасна філософія освіти .pdf397,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.