DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4781
Назва: АНАЛІЗ УТВОРЕННЯ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЗВОРОТІВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА МЕДИЦИНІ
Автори: Мележик Ю. В., Собченко С. С., Чебан О. М.
Теми: аналіз утворення, фразеологічні та професійні звороти, сільське господарство, медицина
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Мележик Ю. В., Собченко С. С., Чебан О. М. Аналіз утворення фразеологічних та професійних зворотів у сільському господарстві та медицині. Актуальні проблеми інноваційної педагогічної діяльності в закладах вищої освіти: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 23 квітня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса. 2024. С. 111-113.
Короткий огляд (реферат): Уміння спілкуватися мовою професії, як потужним інструментом, має вирішальне значення для успішного кар'єрного зростання та самореалізації фахівця. Це підтверджується низкою факторів, таких як швидке засвоєння спеціальних (предметних) дисциплін, підвищення ефективності праці, що дозволяє налагодити ефективну комунікацію з колегами, клієнтами чи партнерами. Як кожен населений пункт має свою історію, багатий традиціями та особливостями мовлення, так і українська мова фахівця, лікаря ветеринарної медицини, багата на науково обґрунтовані назви, традиційні українські терміни, а також фразеологізми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4781
Розташовується у зібраннях:Чебан Оксана Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аналіз утворення .pdf545,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.