DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4761
Назва: ВІД АНТРОПОЛОГІЇ ДО ФІЛОСОФІЇ МОРАЛІ: З ДОСВІДУ ВИКЛАДАННЯ СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН
Автори: Федорова І. В.
Теми: антропологія, філософія моралі, викладання, суспільно-гуманітарні дисципліни
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Федорова І. В. Від антропології до філософії моралі: з досвіду викладання суспільно-гуманітарних дисциплін. Актуальні проблеми інноваційної педагогічної діяльності в закладах вищої освіти: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 23 квітня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса. 2024. С. 24-26.
Короткий огляд (реферат): Філософія моралі чи етика є теоретично виражене осмислення морального ставлення до світу. Вплив моралі на повсякденне життя, на характер особистості та суспільства важко переоцінити, це система знань, що допомагає осмислити те, що слід і чого не слід робити, відрізняючи добро від зла, корисне від шкідливого. У кожному суспільстві існує безліч засобів і прийомів трансляції чи комунікації цих знань з метою їхнього впливу на свідомість і поведінку людей. Тож у процесах етичної раціоналізації життєвого світу виховання внутрішньо пов'язане з освітою, а вихованість з освіченістю, з виконанням морального обов'язку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4761
Розташовується у зібраннях:Федорова Інна Валеріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федорова І. В. .pdf750,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.