DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751
Назва: ТИЛІГУЛЬСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЛАНДШАФТНИЙ ПАРК: МИНУЛЕ ТА СЬОГОДЕННЯ
Автори: Львович Г. С., Коренєва Ж. Б., Богомолова П. Б., Жунько Є. Д.
Теми: Тилігульський регіональний ландшафтний парк, наслідки бойових дій, загрози
Дата публікації: 2024
Видавництво: ПНПУ імені В.Г. Короленка
Бібліографічний опис: Львович Г. С., Коренєва Ж. Б., Богомолова П. Б., Жунько Є. Д. Тилігульський регіональний ландшафтний парк: минуле та сьогодення. Сучасний стан біосфери у науковій спадщині академіка Володимира Вернадського в контексті сучасних техногенних загроз: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 19 березня 2024 р.) / ПНПУ імені В.Г. Короленка. Полтава. 2024. С. 98-101.
Короткий огляд (реферат): Природа нашого Одеського регіону, як і вся природа нашої держави неймовірна і мальовнича. І незалежно, що це - гори чи степи, ліси чи болота, моря чи річки, пустеля чи луки – все це багатство нашої держави. Крім, красивої природи, на територіях природно-заповідного фонду мешкають унікальні тварини і рослини, що занесені не тільки до Червоної й Зеленої книг України, а ще й до Європейських червоних списків та охороняються Міжнародними Угодами та Конвенціями. Метою нашої роботи є зібрання, аналіз та опис минулого та сьогодення Тилігульського регіонального ландшафтного парку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тилігульський парк.pdf814,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.