DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4734
Назва: ВПЛИВ LACTOBACILLUS PLANTARUM ТА BACILLUS ATROPHAEUS НА ПРОРОСТАННЯ НАСІННЯ ТА РІСТ ПРОРОСТКІВ ПШЕНИЦІ
Інші назви: EFFECT OF LACTOBACILLUS PLANTARUM AND BACILLUS ATROPHAEUS ON GERMINAT ION OF WHEAT SEEDS AND SEEDL INGS GROWTH
Автори: Мерліч А. Г., Ліманська Н. В., Жунько І. Д., Бабенко Д. О.
Merlich A.G., Limanska N.V., Zhunko I.D., Babenko D.O.
Теми: Lactobacillus plantarum, Bacillus atrophaeus, стимулювальна активність, пшениця
Lactobacillus plantarum, Bacillus atrophaeus, stimulation activity, wheat
Дата публікації: 2017
Видавництво: Мікробіологія і біотехнологія
Бібліографічний опис: УДК 579.64:633.11 Мерліч А. Г., Ліманська Н. В., Жунько І. Д., Бабенко Д. О. Вплив Lactobacillus plantarum та Bacillus atrophaeus на проростання насіння та ріст проростків пшениці. Мікробіологія і біотехнологія. 2017. № 1. С. 36-47.
Короткий огляд (реферат): Мета. Вивчення впливу бактерій штамів Lactobacillus plantarum ОНУ12, ОНУ311 та Bacillus atrophaeus ОНУ528 на проростання насіння пшениці та ростові характеристики проростків. Методи. Бактеризація поверхне- во простерилізованого насіння розведеними культурами з подальшим про- рощуванням в вологих камерах та вимірюванням ростових характеристик проростків.
Опис: Study of the effect of bacteria of the strains Lactobacillus plantarum ONU12, ONU311 and Bacillus atrophaeus ONU528 on germination of wheat seeds and growth characteristics of seedlings. Methods. Inoculation of surface sterilized seeds with the diluted cultures. The inoculated seeds were brought into wet cameras, and after germination the measurement of seedling growth characteristics were done.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4734
Розташовується у зібраннях:Жунько Інна Давидівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EFFECT_OF_LACTOBACILLUS_PLANTARUM_AND_BACILLUS_ATR.pdf777,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.