DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4712
Назва: СКЛАД КОРМІВ ТА ЇХ РОЛЬ ПРИ ГОДІВЛІ РИБ
Автори: Найдіч О., Радіюк В., Скрипка Г.
Теми: склад кормів, годівля риб, покращення рибної продукції, новітні технології
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 639.3.043.2 Найдіч О., Радіюк В., Скрипка Г. Склад кормів та їх роль при годівлі риб. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06 – 07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 88-89.
Короткий огляд (реферат): Діяльність всіх систем організму тварин в більшості визначається характеристикою за якістю і кількістю споживаного твариною корму. Щоб риби отримали потрібну кількість поживних речовин, макро- і мікроелементів для нормального росту і розвитку використовують природну кормову базу та додаткові корми. Задля покращення рибної продукції та виведення українського рибного господарства на високий рівень необхідно покращити систему годівлі та розведення у галузі рибництва, підсилити склад і якість кормової бази, а і використовувати сучасні науково обґрунтовані технології виробництва корма і уводити в практику новітні технології і наукові досягнення годівлі, генетики та селекції у масове виробництво враховуючи потреби риб і підбір оптимального складу кормів. Мета роботи: ознайомлення із складовими кормів та їх роль для вирощування риб у промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4712
Розташовується у зібраннях:Найдіч Ольга Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Склад кормів .pdf343,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.