DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4699
Назва: РЕМОНТ ТРАКТОРІВ І АВТОМОБІЛІВ: навч. посібн.: у 2–х кн. – Кн.2
Автори: Домущі Д. П., Яковенко А. М., Устуянов П. Д., Житков С. С., Павлішин П. М.
Теми: технології ремонту, відновлення, вузли та агрегати, трактори, автомобілі, забезпечення надійності, працездатність
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 631.3(075.8) Ремонт тракторів і автомобілів : навчальний посібник : у 2–х кн. – Кн. 2 / Д. П. Домущі , А. М. Яковенко, П.Д. Устуянов, С. С. Житков, П. М. Павлішин. Одеса: ТЕС, 2024. 181 с.
Короткий огляд (реферат): Надійність та працездатність колісних і гусеничних тракторів, автомобілів та інших мобільних енергетичних засобів багато в чому зумовлено явищами тертя і зношування, які відбуваються в деталях та вузлах техніки. Граничні зношування деталей, вузлів та агрегатів техніки призводить до порушення їх герметичності, втрати точності їх взаємного розташування і переміщень. Тому, як результат, виникають відмови та поломки такої техніки, які є результатом, вібрацій, ударів і заклинювання вузлів.
Опис: У навчальному посібнику викладено матеріал для вивчення дисципліни «Ремонт машин та обладнання» у вигляді навчального комплексу. Розглядаються ефективні методи та технології ремонту та відновлення конструктивних і технологічних властивостей деталей, вузлів та агрегатів тракторів, автомобілів для забезпечення їх надійності та працездатності. Представлені конспект лекцій і лабораторний практикум, збірники тестових завдань та інженерних задач контролю знань здобувачів вищої освіти. Для здобувачів вищої освіти інженерних спеціальностей денної та заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4699
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Домущі ПОСІБНИК РТА К2 2024 В1.pdf3,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.